Club

Er is, wat betreft het jeugdwerk, steeds meer samenwerking tussen de Hervormde kerk en de Nederlands Gereformeerde kerk. Daarom hebben we de kinderen uit beide kerken, die in groep 6 en 7 zitten, uitgenodigd om naar deze club te komen. Wat betekent dat deze kinderen, als ze naar groep 8 gaan, aan kunnen sluiten bij de Jeugdclub van de Hervormde kerk. We proberen de clubs zoveel mogelijk op elkaar aan te laten sluiten zodat het een natuurlijke doorstroom wordt. Zo kunnen de kinderen steeds met elkaar naar de volgende club doorstromen.

Dit seizoen willen we met elkaar nadenken over Jezus is… Hiermee duiken we in de Bijbelverhalen waarbij Jezus laat zien dat hij o.a. de Goede Herder, de weg, de waarheid en het licht der wereld is. We praten met elkaar over wie de Zoon van God is en wat deze aspecten betekenen. Na de pauze laten we onze creatieve kant zien in de vorm van een knutsel/spel.

Wie: Groep 6 en 7

Waar: 'Jeugdhonk' (consistorie gebouw) van de Nederlands Gereformeerde Kerk

Wanneer: De clubavonden in seizoen 2018/2019 vinden plaats op D.V.:  4 oktober, 18 oktober, 01 november, 15 november, 29 november, 13 december, 10 januari, 24 januari, 07 februari, 21 februari, 07 maart, 21 maart, 04 april

Tijd: 18.30u tot 20.00u


Nederlands Gereformeerde kerk Westbroek