Onze predikant Ds. T.A. Viezee

Per 2 september 2018 ben ik in de NGK Westbroek begonnen als predikant (consulent). Onze gemeente bestaat uit 178 leden en is een hechte gemeenschap. Het is fijn om binnen die gemeenschap predikant te zijn. Ik ben pas sinds 2005 predikant (Krommenie en Emmeloord), daarvoor was ik achtereenvolgend werkzaam o.a. in het onderwijs, bedrijfsleven, politiek en lokaal bestuur.

Als predikant ervaar ik het als een plus dat ik ook andere dingen gedaan heb. De opgedane ervaringen zijn heel divers en geven je wat meer armslag.

Wilt u onze gemeente / kerkdiensten bezoeken, u bent altijd van harte welkom.

Hebt u vragen of opmerken dat kunt u contact met mij opnemen.
Schroom niet, er is altijd tijd voor u.

Contactgegevens:
E-mail: tom@viezee.info
Telefoonnummer: 06-21862199


Op de kansel in Westbroek